{ }
Selecteer een pagina

Enneagramtest: De Verdieping

Wil je jezelf beter leren kennen? Wil je jezelf verder ontwikkelen als persoon? Wordt bewust van jezelf en zie waar je kansen in ontwikkeling liggen. Met de Enneagramtest ontdek welk Enneagramtype je het meest hanteert, zowel op werk en privégebied en hoe dit zich uit.
Kom er achter en doe de test!

Inhoud van de test

Deze test geeft je meer inzicht in jouw:

  • Gehanteerd Enneagramtype
  • Zelfontwikkeling;
  • Acceptatie en waardering;
  • Balans in werk en privé;
  • Omgang met stress.
  • Kansen en mogelijkheden

De test bestaat uit 55 diepgaande vragen. Beantwoord deze vragen naar alle eerlijkheid en in volle overtuiging. Zorg ervoor dat je de tijd neemt, gemiddeld doet men er 20 tot 30 minuten over om de test af te ronden.

Na het maken van de test

Als je de test hebt afgerond, krijg je direct toegang tot een volledig uitgebreid rapport in PDF vorm. In dit rapport staat de toelichting op wat voor persoon je bent in privé en werk. Zo krijg je inzicht in jezelf en op de positieve ontwikkelingskanten van jezelf.

Groei als persoon, en doe de zeer uitgebreide test!

Over de EnneagramAcademie

Wij zijn coaches en trainers: gespecialiseerd in het begeleiden van de ontwikkeling op professioneel én persoonlijk vlak. Met behulp van het Enneagram zorgen wij ervoor dat u op professioneel vlak beter inzicht verkrijgt in uw kwaliteiten, ontwikkeling en valkuilen. Zo kunt u niet alleen het beste uit uzelf halen, maar ook uit uw team.

Het team van Enneagramacademie bestaat uit Hans Pluijms en Carita SutherlandHans heeft ruim 20 jaar ervaring als trainer en manager en doet dit met veel passie. Hans is een motiverende trainer die teams en personen in beweging kan krijgen. Carita gebruikt haar kennis van het Enneagram om individuele personen en teams te coachen, begeleiden en te adviseren en gaat altijd uit van de persoonlijke kracht van de persoon/ondernemer en de organisatie.

Meer over de Enneagram Academie

Je betaalt de test eenvoudig en veilig met iDEAL, Mister Cash of op factuur. Na betaling kan je de Enneagramtest De Verdieping meteen gaan doen en ontvang je binnen enkele minuten onze zeer uitgebreide rapportage.