{ }
Selecteer een pagina

Enneagramtest: De Specialist

Je bent als bedrijf op zoek naar een professionele test die op een heldere wijze meer zicht geeft welk type persoon jouw beoogde kandidaat of medewerker van het team is. Waar je kan kijken waar deze persoon zich in het team begeeft, wat zijn / haar werkwijze en ontwikkelingen zijn als persoon. Je wilt weten als manager, HR, opleider, recruiter, manager of coach of de persoon op de juiste plek zit en daarbij is het een geweldige tool om de mensen te screenen bij sollicitatie gesprekken, teamfunctionering of team samenstellingen.

Deze digitale test bestaat uit 80 diepgaande vragen met ruim 500 keuzemogelijkheden, die indien naar alle eerlijkheid en in volle overtuiging beantwoord worden een helder en nauwkeurig beeld geven van de persoonlijkheid van deze persoon. Je ontvangt: heldere antwoorden, waar woord en beeld in balans is welk Enneagramtype de persoon het meest hanteert en waar hij / zij staat in zijn privé en in zijn zakelijk leven. De inhoud: Zijn / haar stress- en ontspanningstype, centra, vleugels, instinctieve oriëntatie, werkomgeving, werk houding en samenwerking, timemanagement, en ontwikkelingen als Enneagramtype en als persoon.

Deze test is gekoppeld aan een tweedaagse training die je de uitleg geeft over de werkwijze, de wijze van omgaan met de verschillende Enneagram typen, coaching van de verschillende Enneagram typen, de wijze en het lezen van De Specialist test, de wijze van team samenstellingen en hoe krijg je het beste uit een team of persoon.

Na deze training ben je een gecertifieerde professional Enneagramtester om vervolgens de  testen te kunnen aankopen.

De eerst volgende data zijn: 19 en 20 september 2019

Locatie Antwerpen

Over de EnneagramAcademie

Wij zijn coaches en trainers: gespecialiseerd in het begeleiden van de ontwikkeling op professioneel én persoonlijk vlak. Met behulp van het Enneagram zorgen wij ervoor dat u op professioneel vlak beter inzicht verkrijgt in uw kwaliteiten, ontwikkeling en valkuilen. Zo kunt u niet alleen het beste uit uzelf halen, maar ook uit uw team.

Het team van Enneagramacademie bestaat uit Hans Pluijms en Carita SutherlandHans heeft ruim 20 jaar ervaring als trainer en manager en doet dit met veel passie. Hans is een motiverende trainer die teams en personen in beweging kan krijgen. Carita gebruikt haar kennis van het Enneagram om individuele personen en teams te coachen, begeleiden en te adviseren en gaat altijd uit van de persoonlijke kracht van de persoon/ondernemer en de organisatie.

Meer over de Enneagram Academie

De Professional

De juiste persoon op de juiste plaats

€125,00

Enneagramtest met monderlinge onderbouwing
per test via Skype of Facetime
 
 

Je bent als bedrijf op zoek naar een professionele test die op een heldere wijze meer zicht geeft welk type persoon jouw beoogde kandidaat of medewerker van het team is? Deze digitale test geeft een nauwkeurig en helder beeld van de persoonlijkheid 

De Verdieping

Enneagramtest voor jezelf

€24,95

Incl. 15 minuten coachinggesprek via FaceTime of Skype!

In “De Verdieping” krijg je via 50 diepgaande vragen inzicht in welk Enneagramtype jij het meest hanteert zowel privé als in je werksituatie.

Je ontvangt binnen enkele minuten onze uitgebreide rapportage.

De Specialist

Voor HR-managers, coaches & recruiters

€950,00

2-daagse training voor de specialist

Tijdens een 2-daagse opleiding krijg je meer inzicht in alle facetten van het Enneagram en leer je hoe je de Enneagramtest gebruikt en beoordeelt binnen jouw team. Een certificaat van de Enneagram Academie behoort bij deze opleiding.

Je betaalt de test eenvoudig en veilig met iDEAL, Mister Cash of op factuur. Na betaling kan je de Enneagramtest De Verdieping meteen gaan doen en ontvang je binnen enkele minuten onze zeer uitgebreide rapportage. Prijzen voor “De Professional” en “De Specialist” zijn exclusief BTW